Abonnement & Account

De optie om een abonnement te kopen voor de Kaspersky-app in Google Play is momenteel niet beschikbaar voor gebruikers in Rusland. Dit heeft te maken met het pauzeren van het betalingssysteem van Google Play voor gebruikers uit Rusland Als je je in Rusland bevindt, kun je een jaarabonnement kopen op de Kaspersky website. Wij werken momenteel aan andere aankoopmogelijkheden en zullen u op de hoogte houden. Bedankt dat u bij ons blijft!

Een abonnement is de aankoop van het gebruiksrecht voor het programma volgens specifieke parameters (bijvoorbeeld verloopdatum van abonnement, aantal apparaten). U kunt een abonnement bestellen bij een serviceprovider (bijvoorbeeld Google Play of HuaweiAppGallery ). U kunt uw abonnement beheren via uw persoonlijke account via de diensten van de provider. De stappen voor het beheer van uw abonnement zijn afhankelijk van uw provider. Hier zijn bijvoorbeeld de instructies voor Google Play en Huawei.

Wanneer u zich abonneert, kan u gedurende enige tijd een verlaagde prijs worden aangeboden. Deze korting kan eenmalig worden verleend en geldt alleen voor de aangegeven periode. Na afloop van deze periode wordt u het normale abonnementsgeld aangerekend voor het plan dat u hebt gekozen.

Om Kaspersky-app onder een abonnement te gebruiken, moet u zich mogelijk aanmelden bij My Kaspersky in de Kaspersky-app en het abonnement activeren.

Een abonnement kan automatisch of handmatig worden verlengd. Een automatisch vernieuwd abonnement wordt automatisch verlengd aan het einde van elke abonnementsperiode totdat u het opzegt (zolang er een tijdige vooruitbetaling is gedaan aan uw serviceprovider). Een abonnement met handmatige verlenging moet worden verlengd op het einde van elke abonnementsperiode.

Wanneer een handmatig verlengd abonnement afloopt, kan u een overgangsperiode worden toegekend, waarin de applicatie volledig functioneel blijft. Als u het abonnement niet binnen de respijtperiode verlengt, schakelt de Kaspersky-app over naar de beperkte versie.

Afhankelijk van de aanbieder van het abonnement kunnen de beschikbare opties voor het beheer van het abonnement variëren. Bovendien beschikt u mogelijk niet over een respijtperiode om uw abonnement te verlengen.

Om uw abonnement op te zeggen, neemt u contact op met de serviceaanbieder die u Kaspersky-app heeft verkocht.

Als u een abonnement bestelt voor Kaspersky-app voor Android, worden uw andere abonnementen waarin Kaspersky-app voor Android is opgenomen, niet geannuleerd. Voorkom meerkosten door ervoor te zorgen dat je de automatische verlenging van overbodige abonnementen hebt geannuleerd of uitgeschakeld.

Een abonnement voor Kaspersky-app opzeggen of overstappen op handmatige verlenging:

1. Ga naar de pagina van uw persoonlijke account op de website van de serviceprovider.
  2. Controleer of u er actieve abonnementen ziet die u voor Kaspersky-app kunt gebruiken.
  3. Annuleer of schakel de autorenewal uit voor abonnementen die u niet nodig heeft.

Proefabonnement. Wanneer u een automatisch verlengbaar abonnement koopt, kunt u een proefperiode krijgen waarin u alle app-functies gratis kunt gebruiken. Deze evaluatieperiode is slechts eenmaal geldig.

Als u het abonnement in de Google Play store of Huawei store koopt, wanneer de proefperiode afloopt, zal de Google Play store of Huawei store u automatisch kosten aanrekenen volgens het abonnement dat u koos.

Als u uw abonnement tijdens de proefperiode opzegt, kunt u alle app-functies gratis gebruiken tot het einde van de proefperiode.

De proefperiode en de automatische verlenging van het abonnement zijn mogelijk niet beschikbaar op het grondgebied van India.

Als u een actief abonnement hebt op Kaspersky VPN, kunt u het gebruiken in de stand-alone-app Kaspersky VPN Secure Connection of in Kaspersky-app. U moet een abonnement toevoegen aan uw My Kaspersky-account en u aanmelden bij My Kaspersky in de app. Het abonnement wordt automatisch op het apparaat toegepast als de apparaatlimiet onder het abonnement niet is bereikt.

In deze sectie

Het abonnement voor Kaspersky-app activeren

Informatie over de abonnement en de geldigheidsperiode ervan bekijken

Beperkte gratis versie van de Kaspersky-app

Kaspersky-abonnementen aan het bijwerken

Aanmelden bij My Kaspersky met uw Google-, Facebook- of Apple-account

Aanmelden bij My Kaspersky met de QR-code

Problemen met het herstellen van abonnementen oplossen